2020-11-02 08:10Nyheter

Inifrån och ut - nu lanserar ICANIWILL en kollektion för utomhusträning

null

ICANIWILL breddar sitt sortiment och erbjuder kläder för utomhusträning. Den nya kollektionen ”Outdoor” består av fodrade tights och tröjor för både dam och herr, speciellt framtagna för löpning och träning utomhus.

Från att ha erbjudit ett brett sortiment av träningskläder för dam och herr anpassat till inomhusmiljö breddar ICANIWILL sitt sortiment med nya kollektionen Outdoor. Kollektionen består av träningskläder för både dam och herr, anpassade för löpning och träning utomhus i kallare väder. Kollektionen innefattar fodrade tights och tröjor i högkvalitativt, 360° reflekterande material och SWEATTECH -teknologi som håller dig torr och varm under hela träningspasset. ICANIWILL har tidigare erbjudit fodrade tröjor och jackor, men Outdoor blir alltså den första hela kollektionen med både över- och underdelar för utomhusträning.

-Vi ville ta fram en kollektion med ett helt nytt användningsområde. Utomhusträning är hetare än någonsin och med kallare årstider känns det perfekt att erbjuda våra kunder ett komplement till våra inomhusprodukter, berättar Emma Skytt, designer på ICANIWILL.

Den nya utomhuskollektionen är ett steg i ICANIWILLs expansionsplan för att bredda sitt sortiment och nå nya målgrupper. Företaget har tidigare fokuserat på att utveckla högkvalitativa och funktionella träningskläder och accessoarer för inomhusträning. I och med släppet av Outdoor tar man sig in på nya marknader.

Outdoor släpps den 2 november och går att köpa på ICANIWILLs egen hemsida, i ICIW Pop-up i Mall of Scandinavia och utvalda återförsäljare i Skandinavien.


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste två åren. Vi säljer idag funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr genom vår hemsida och utvalda återförsäljare. Genom vårt mantra vill vi på ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Anders Wallstedt
CEO
Anders Wallstedt
Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange