2021-03-29 13:10Pressmeddelande

Debut, ny kollektion och padel i världsklass när ICANIWILL Invitational avgjordes i helgen

null

Den 27–28 mars var det premiär för ICANIWILL Invitational på Scandinavian XPO. Eventet, som lockat toppspelare från hela världen, bjöd på nervkittlande matcher mellan den svenska och internationella eliten. Helgens höjdpunkt var den omtalade debuten för Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez, en duo som aldrig tidigare setts spela tillsammans. Eventet utgjorde startskottet för samarbetet mellan ICANIWILL och Every Padel, samt uppmärksammade ICANIWILLs kommande padelkollektion – SMASH.

Helgens ICANIWILL Invitational blev en succé när Every Padel och ICANIWILL bjöd in svenska och internationella toppspelare till Scandinavian XPO. Under det två dagar långa eventet sågs spelare från dam- och herreliten göra upp om den prestigefyllda titeln. Utöver den stjärnspäckade startlistan blev helgens snackis den efterlängtade debuten mellan världsfyran Carlos Daniel ”Sanyo” Gutierrez och ikonen Fernando Belasteguin som spelade sin första match tillsammans. Duon kammade inte helt oväntat hem vinsten efter en minst sagt spännande final mot Juan Tello och Federico Chingotto. På damsidan stod stjärnduon Paula Josemaria och Ariana Sanchez för en fantastisk insats och vann enkelt över Bea Gonzalez och Lucia Sainz. Eventet blev ett stort steg för ICANIWILL in i den populära padeln. Under helgen avslöjade man även att ICANIWILLs padelkollektion SMASH kommer lanseras på icaniwill.se i maj för herrar och i juni för damer.

- Det känns otroligt kul att ha inlett vår padelsatsning starkt med en Invitational av världsklass. Intresset för eventet har varit enormt och vi har fått fantastisk respons från både spelare och tittare. Nu ser vi ser fram emot att släppa vår kollektion och fortsätta växa i det här segmentet, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Hela eventet gick att följa live på padelalto.com, den nystartade internationella nyhetssajten för padel. Intresset för sändningen var stort med över 130 000 tittare från Europa, USA och Sydamerika. Hela eventet går även att se i efterhand på padelalto.com.

- Vårt mål var att erbjuda en Invitational av högsta kvalité för både spelare och partners, och det har vi gjort. Vi är otroligt nöjda med nivån på helgens event, både vad gäller spelare och produktion. En bra start på ett spännande samarbete, berättar Andreas Ehrnvall, grundare av Every Padel.

ICANIWILL Invitational är ett fristående padelevent för damer och herrar på elitnivå arrangerat av Every Padel och streamat på padelalto.com

Helgens vinnare av ICANIWILL Invitational:
Herr: Fernando Belasteguin och Sanyo Gutierrez
Dam: Paula Josemaria och Ariana Sanchez

 

 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste två åren. Vi säljer idag funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr genom vår hemsida och utvalda återförsäljare. Genom vårt mantra vill vi på ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Anders Wallstedt
CEO
Anders Wallstedt
Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange