2020-11-06 12:00Pressmeddelande

ICANIWILL blir ny huvudsponsor för Falu BS Bandy

null

Sportmodeföretaget ICANIWILL, grundat av Gustaf Ollas, blir ny huvudsponsor för Falu BS Bandy. Det nya sponsorkontraktet innebär bland annat att hemmaarenan Lugnet byter namn till ICANIWILL Arena.

Nu står det klart att ICANIWILL blir ny huvudsponsor för Falu BS Bandy. Kontraktet innebär att ICANIWILL blir officiell leverantör av textilier till klubben, såsom matchtröjor, byxor, träningskläder med mera, men också att ICANIWILL äger namnrätten till Lugnet Arena som byter namn till ICANIWILL Arena. ICANIWILLs grundare Gustaf Ollas, är idag engagerad i Falu BS som ansvarig för fysträningen under försäsongen för A-laget och ser detta som en naturlig förlängning av sitt engagemang i klubben.

-Det känns otroligt kul att kunna ge tillbaka till klubben och få ICANIWILL som huvudsponsor för laget och arenan. Min morfar tog med mig upp till Lugnet första gången när jag var 9 år och jag glömmer aldrig känslan av att stå i klacken och heja på BS. Som före detta aktiv spelare och supporter känns det även viktigt att få upp intresset kring klubben och det arbete som fortgår för att få till ett hallbygge för både sporten, klubben och Falun som stad, inte minst med tanke på det arbetet Falu BS gör för ungdomar, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Tillsammans med styrelsen, spelarna och ledningen har ICANIWILL tagit fram nya tränings- och matchkläder där målet är att bygga en starkare profilering av laget och klubben för att öka kännedomen av Falu BS.

-Vi är oerhört stolta över att ha ICANIWILL som huvudsponsor. Att det är just ICANIWILL känns extra roligt eftersom Gustaf är personligt engagerad i laget och har en koppling till Falun. ICANIWILLs bidrag med bandykläder kommer göra stor skillnad för hela föreningen, säger Johan Hedberg, ordförande i Falu BS.

Det officiella namnbytet av Lugnet Arena till ICANIWILL Arena kommer ske i samband med monteringen av arenans nya skylt. Kontraktet gäller fram till april 2023. 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste två åren. Vi säljer idag funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr genom vår hemsida och utvalda återförsäljare. Genom vårt mantra vill vi på ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Anders Wallstedt
CEO
Anders Wallstedt
Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange