2020-10-20 14:10Pressmeddelande

ICANIWILL breddar leveransutbudet med Budbee Box

null

Försäljningssiffrorna fortsätter stiga för sportmodeföretaget ICANIWILL och nu utökar de sina leveransalternativ med nya Budbee Box. ICANIWILL har tidigare erbjudit sina kunder flexibel hemleverans via Budbees tjänster, men nu utökar man utbudet av leveransalternativ med Budbees nya paketskåpslösning.

Sportmodeföretaget ICANIWILL utökar sitt samarbete med logistikföretaget Budbee och erbjuder ett nytt flexibelt fraktalternativ – Budbee Box. Med den nya tjänsten levereras paketen till en av Budbees boxar inom 24 timmar och kunden kan själv välja när de vill hämta ut det – på en tid som passar dem. Tjänsten är 100% fossilfri och finns idag tillgänglig i Sveriges största städer. Genom det nya samarbetet fortsätter ICANIWILL ligga i framkant vad gäller flexibla leveransalternativ samtidigt som de stärker kundens köpupplevelse.

-Det är en självklarhet för oss att alltid erbjuda de mest flexibla lösningarna för våra kunder. Idag ser livet annorlunda ut för många och det blir allt viktigare att vara lyhörd för kundens efterfrågan på flexibla alternativ. Vi är väldigt glada att utöka vårt samarbete med Budbee och deras nya frakttjänst, säger Alexander Ruckemann, COO på ICANIWILL AB.

ICANIWILLs försäljning har varit rekordstark under 2020 och fortsätter att öka under hösten. I och med företagets expansion arbetar man kontinuerligt med att förbättra köpupplevelsen för kunderna i alla led. Genom den nya paketskåpslösningen kan man erbjuda kunden en mer skräddarsydd köp- och leveransupplevelse.

-Att just ICIW som vuxit otroligt snabbt valt att satsa fullt ut på ett växande Budbee ser jag som en perfekt match. Deras målgrupp är mycket medveten och vi är glada att vi kan möta kundernas förväntningar. Ett fraktalternativ som passar en hektisk vardag och gör det med rejält miljöfokus! Nu ser jag fram emot att fortsätta växa tillsammans med en fossilfri och skalbar fraktlösning, berättar Simon Strindberg, CMO på Budbee.

Sedan oktober i år erbjuder ICANIWILL både ombudsleverans, hemleverans och postskåp. 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste två åren. Vi säljer idag funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr genom vår hemsida och utvalda återförsäljare. Genom vårt mantra vill vi på ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Anders Wallstedt
CEO
Anders Wallstedt
Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange