2021-02-12 13:10Pressmeddelande

ICANIWILL tar plats på padelscenen

null

Sportmodeföretaget ICANIWILL fortsätter att bredda sitt varumärke och tar sig in i den snabbväxande padeln. I dagarna stod det klart att ICANIWILL blir samarbetspartner för nya LOHILO Padel Arena i Åkersberga och företaget har sedan tidigare i år ett samarbete med Actionpadel. De nya samarbetena är startskottet för en mer långsiktig expansion i sortimentet mot padel.

ICANIWILL, även känt som ICIW, fortsätter att ligga i framkant och expandera sitt sortiment till nya sporter. Nu kopplar man greppet om en av Sveriges snabbast växande sporter, padel genom att gå in i ett samarbete med den nybyggda padelanläggningen LOHILO Padel Arena i Åkersberga och etablerade Actionpadel. Samarbetena innebär bland annat att ICANIWILL står som ensam leverantör av kläder till anläggningarna, samt namnger en av banorna på LOHILO Padel Arena.

- Vi är väldigt stolta över dessa samarbeten och över att etablera oss inom padeln. Både LOHILO Padel Arena och Actionpadel är starka aktörer inom sporten idag och en perfekt match för ICANIWILL, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

ICANIWILL är idag ett av Sveriges snabbast växande företag i sin bransch och arbetar strategiskt för att bredda varumärket och bryta mark i nya sportsammanhang. I och med samarbetet med LOHILO Padel Arena och Actionpadel profilerar man sig som en stark aktör även inom Padel och bäddar för ytterligare expansion i segmentet under våren.

- Sporten är mer populär nu än någonsin och detta blir en naturlig start för vad vi har i pipen under våren. Vi har mycket spännande att se fram emot, fortsätter Gustaf.

ICANIWILLs samarbete med Actionpadel startade i januari. LOHILO Padel Arena är under uppbyggnad och beräknas stå färdig i april 2021.

 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste två åren. Vi säljer idag funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr genom vår hemsida och utvalda återförsäljare. Genom vårt mantra vill vi på ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Anders Wallstedt
CEO
Anders Wallstedt
Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange