2022-12-20 12:57Pressmeddelande

ICIW fortsätter växa i Europa - signar avtal med Zalando och P&C

Svenska ICANIWILL, även känt som ICIW, fortsätter sin starka tillväxt i Europa. Under 2022 har företaget vuxit kraftigt på återförsäljarsidan och expanderar till 14 nya marknader genom återförsäljaravtal med bland annat tyska Zalando och Peek & Cloppenburg. ICIWs produkter kommer finnas tillgängliga hos de två återförsäljarna från december 2022. 

Svenska sportvarumärket ICIW, som har sin bas i i norden, har expanderat kraftigt under 2022 med flera nya internationella återförsäljare. Bland dessa återfinns den tyska retailjätten Zalando och varuhuskedjan Peek & Cloppenburg. Genom de nya avtalen kommer ICIW nu säljas i 14 nya marknader i Europa både online och offline. 

- Intresset för ICIW ute i Europa är stort och vi har även sett en ökad efterfrågan hos våra befintliga återförsäljare under året. Att inleda samarbetet med Zalando som är Europas största e-handel för mode och dessutom även etablera oss i fysisk handel hos varuhusproffsen Peek & Cloppenburg är ytterligare ett kvitto på att vi är relevanta för slutkonsumenten. Det är kul att se att vårt varumärke efterfrågas ute hos handlarna, berättar Nina Ludwig Lindelöf, Wholesale Director på ICIW.

Från och med december i år blir tyska Zalando officiell återförsäljare av ICIW. Retailjätten gör själva inköp och lagerhåller ICIWs produkter i tre av sina europeiska lager. Peek & Cloppenburg kommer även de från december månad sälja ICIW online och i varuhus i 12 länder. 

- Att växa tillsammans med våra återförsäljare har alltid varit en del av vår strategiska tillväxtplan. Att fortsätta hålla en balans mellan D2C och återförsäljare är ett naturligt sätt för oss att bibehålla tillväxt, trots förändrat handelsklimat, berättar Anders Wallstedt, VD på ICIW. 

ICIW kommer genom Zalando och P&C finnas i följande länder: Tyskland, Schweiz, Italien, Sverige, Holland, Belgien, Frankrike, Spanien, Österrike, Kroatien, Tjeckien, Ungern, Estland, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien, Slovakien, Serbien och Slovenien.

 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste åren. Idag sälker ICANIWILL funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr världen över genom sin hemsida och utvalda återförsäljare. Genom mantrat "alla kan om de bara bestämmer sig" vill ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange

Relaterad media