2022-05-20 08:10Pressmeddelande

ICIW signar avtal med fyra av Nordens största PT-skolor

I listan återfinns Svenska The Academy och SAFE Education, som bland annat utbildar personliga tränare för gymkedjan SATS, samt Active Education och AFPT som är ledande inom PT-utbildningar i Norge

ICANIWILL, även kallat ICIW, fortsätter utöka sin verksamhet och bryta ny mark i Norden. Under 2021 och 2022 har man kopplat greppet om PT-verksamheten genom att inleda samarbeten med några av Nordens största utbildningsföretag för personliga tränare. Förtroendet är ytterligare en bekräftelse på ICIWs position som det självklara valet för kvalitativa och hållbara träningskläder.

Svenska ICIW har vuxit kraftigt de senaste åren och fortsätter expandera i Norden och övriga delar av Europa. Under 2021 tog man klivet in i PT-segmentet och har signat avtal med några av Nordens mest framstående utbildningscenter för licensierade personliga tränare. I listan återfinns Svenska The Academy och SAFE Education, som bland annat utbildar personliga tränare för gymkedjan SATS, samt Active Education och AFPT som är ledande inom PT-utbildningar i Norge. ICIW har även sedan tidigare ett nära samarbete med svenska Bodyfight som bedriver PT-verksamhet och utbildningar i Marbella.

-   Att få samarbeta med några av våra mest framstående PT-utbildningar är för oss ett tydligt kvitto på våra produkters kvalitet och funktionalitet. De företag vi samarbetar med idag har gedigen erfarenhet och utbildar personliga tränare till några av Nordens största gymkedjor. Vi är väldigt glada för förtroendet! Berättar Gustaf Ollas, grundare av ICIW.

ICIW har under det gångna året stärkt positionen som ett högkvalitativt träningsvarumärke genom samarbeten med väletablerade gym och träningscenter. Genom att ingå samarbeten med utbildningscenter för personliga tränare kopplar man greppet om ytterligare ett viktigt segment. Avtalen gör ICIW till exklusiv klädleverantör för all undervisningspersonal, vilket visar på varumärkets starka position inom kvalitet och hållbarhet.

-   Att ha ICIW som klädleverantör för våra anställda och instruktörer kändes som ett självklart val. Genom samarbetet kan vi vara trygga med att vi får högkvalitativa kläder som vi kan stå bakom och som samspelar med Competence Factorys syn på kvalitet, berättar Anette Elmhag, Managing Director på Competence Factory, ägare av The Academy och SAFE Education.

 

 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste åren. Idag sälker ICANIWILL funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr världen över genom sin hemsida och utvalda återförsäljare. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange