2021-01-28 14:00Pressmeddelande

Vanessa Kamga ny ambassadör för ICANIWILL

null

Sveriges bästa kvinnliga diskuskasterska Vanessa Kamga blir ny ambassadör för ICANIWILL. Kamga, med flertalet mästerskapsmedaljer och svenska rekord i bagaget, blir företagets första ambassadör inom svensk friidrott. Avtalet är ett steg i ICANIWLLs breddning av varumärket och stärker företagets positionering inom sport och idrott.

Nu välkomnar ICANIWILL en av Sveriges hetaste kvinnliga idrottare – diskuskasterskan Vanessa Kamga till sitt team. Ambassadörskapet är det första ICANIWILL gör med en friidrottsprofil och med Kamga kopplar man ett starkare grepp om sportsegmentet. Som ambassadör för ICANIWILL kommer Kamga att bära företagets produkter som enda klädmärke under träning, tävling och andra offentliga sammanhang. ICANIWILL kommer även stötta Vanessa Kamgas initiativ ”KAMGAPOWER”.

- Vi är otroligt stolta över att välkomna Vanessa som en av våra ambassadörer. Hennes målmedvetenhet och engagemang för både sporten och arbetet hon gör för unga inom idrott gör henne till en perfekt ambassadör för ICANIWILL. Vi ser verkligen fram emot att få utveckla vårt samarbete under året, berättar Gustaf Ollas, grundare av ICANIWILL.

Utanför friidrotten driver Vanessa Kamga konceptet ”KAMGAPOWER”, ett initiativ med föreläsningar och workshops av Kamga själv med målet att inkludera och inspirera unga inom idrott. Med självförtroende, progression, disciplin och självutveckling som ledord vill Kamga inspirera fler unga att lyckas inom idrott, ett koncept som genom ambassadörsparet även stöttas av ICANIWILL.

- Jag är så förväntansfull inför det här samarbetet med ICANIWILL. Företaget står för precis det jag representerar på friidrottsarenan och med KAMGAPOWER. Tillsammans vill vi inspirera och motivera fler till att påbörja sin resa mot att nå sina mål, oavsett hur stora eller små de är, berättar Kamga.

Kontraktet med Kamga sträcker sig över 2021.

 


Om ICANIWILL

Med unik design och funktionella material vill ICANIWILL inspirera till en aktiv livsstil och en tro på att alla kan nå sina mål, bara de vill. Med visionen att bli den ledande aktören inom sportmode har ICANIWILL vuxit explosionsartat de senaste två åren. Vi säljer idag funktionella träningskläder och accessoarer till både dam och herr genom vår hemsida och utvalda återförsäljare. Genom vårt mantra vill vi på ICANIWILL vara med dig på resan mot ett starkare liv. Our goal is to see you succeed.


Kontaktpersoner

Anders Wallstedt
CEO
Anders Wallstedt
Ebba Lange
PR and Communications Manager
Ebba Lange